DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ONS

2.658,23%-0,51

BİST100

9.777,46%-0,53

a

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği’nde Yeni Başkan Mahir Polat

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği 3. Olağanüstü kongresini Altınser Restaurant’ta gerçekleştirdi. Kongreye mevcut başkan Osman Derdiyok katılmazken Mahir Polat başkanlığında sunulan tek liste oy çoğunluğuyla yönetime seçildi.

 

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Osman Derdiyok’un istifası üzerine olağanüstü kongre kararı alınmıştı. İlk kongre toplantısında çoğunluk sağlanamamış ve kongre 02/10 tarihine ertelenmişti. Bu gün sabah Altınser Restaurant’ta gerçekleştirilen Sultangazi Müteahhitler Derneği Birliği kongresinde kongreye tek liste ile giden Mahir Polat başkanlığa seçildi.

Mevcut Başkan Osman Derdiyok’un kongreye katılmaması ve Sultangazi’nin en güçlü STK’sının kongresine Belediyeden bir temsilcinin katılmaması dikkat çekti.

Sunumunu Radyo yapımcı ve sunucusu Umut Öztürk’ün yaptığı kongre divan heyetinin seçilmesiyle başladı. Divan Başkanlığına Osman Cengiz, üyeliklere ise Suat Öztürk ve Veysel Arslan seçildi. Harun Öge tarafından okunan denetim raporunun ardından yapılan seçimde tek liste içim oylama yapıldı.

Kongreye Mahir Polat başkanlığında sunulan liste oylamada oy çoğunluğuyla seçilerek yeni yönetim kurulu ile Sultangazi Müteahhitler Derneği Birliği yoluna devam kararı aldı.

 

Oylama sonrasında bir teşekkür konuşması yapan yeni başkan Mahir Polat, birlik ve beraberliği vurgu yaparak başkanlığı döneminde bu değere önem vererek bir yönetim gerçekleştireceğini ifade etti.

Kongrede aday olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ama arkadaşlarının ısrarı üzerine geçici olarak bu başkanlığı yürüteceğini belirten Polat, birliğe önemli katkılarda bulunan kurucu başkan Osman Derdiyok ve ekibine teşekkür etti.

Sultangazi Müteahhitler Birliği Derneği Yeni Yönetim Kurulu:

BAŞKAN- Mahir Polat

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ; Ayhan Hafızoğlu, Harun Öge, Hamza Özkan, Tarkan Yolat, Kerim Gökmen, Haluk Bozkurt, Ramazan Karaca, Abdurrahman Güngör, Erhan Aydın, Azmi Göktaş, Hayri Aygün, Mehmet Şahin, Senih Ayhan, Nurettin Narin

 

vert

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Palamut Festivaline Büyük İlgi

HIZLI YORUM YAP