38,0415$% 0.04
41,4051€% -0.51
48,9072£% -0.53
3.678,08%-0,64
3.023,48%-0,67
9.044,64%-7,81
Terör operasyonlarının tamamlandığı Diyarbakır merkez Sur ilçesinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Sur’da iki noktaya bombaya dayanıklı polis kulübeleri konuldu. Polis kulübelerde 24 saat boyunca nöbet tutacak ve vatandaşlara da danışmanlık hizmeti verecek.
Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından açılan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, tuzaklanan bombaların imha edilmesi ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 103 gün devam eden operasyonlar 9 Mart’ta tamamlandı.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü 5 mahallede arama tarama faaliyetleri ve yıkılan evlerin hafriyatının tahliye işlemi devam ediyor.
POLİS 24 SAAT NÖBETTE OLACAK
Operasyon sürecinde ilçede geçici polis noktaları kuruldu. Polis noktalarının bir bölümü operasyonların tamamlanmasıyla kaldırıldı.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Sur’a bombaya dayanıklı yüksek güvenlik zırhlı polis kulübeleri kurdu. Vatandaşın güvenliğini sağlamak, ilçeye teröristlerin tekrar girmesini engellemek ve polislerin güvenliği için iki noktada kurulan zırhlı polis noktalarında polis 24 saat boyuncu nöbet tutacak.
Kaynak : Habertürk
Teröristler okulu ateşe verdi
Kant ve Besmele
Kaab Camisi Derneği: Kuruldu
Çocuk Etkinlik Merkezleri inşaatları tüm hızıyla devam ediyor
5 ‘İ BİRYERDE TAKININ ANLAMI
Gönül Sofrası Kırcaali’deki Soydaşlarımız İçin Kuruldu
Hasan’a mektup 7
Gaziosmanpaşa’da ramazan çadırında sahne çöktü: 5 kişi yaralandı
BAZI METRO DURAKLARI VE YOLLAR KAPALI
Şehit Yakınları ve Gaziler İftar Programında Buluştu
Ramazan gıda kolilerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz
18 Mart Çanakkale Zaferi Gaziosmanpaşa’da Coşkuyla Kutlandı
ÇÖZÜM SÜRECİNİN DÜNÜ BU GÜNÜ
YUSUF İLBAK, ALİ İLBAK, MURAT İLBAK VE MUSTAFA İLBAK GÖZALTINDA
Toplumsal Eğitim Akademisi’nde Nöbet Değişimi
Ercan Saatçi gözaltına alındı! Ercan Saatçi kimdir?
İsmail Saymaz Gözaltında
Instagram Twitter X, YouTube çöktü mü, neden açılmıyor? YouTube çöktü mü, neden açılmıyor?
Kent uzlaşısı operasyonunda 100 gözaltı! İş adamları, gazeteciler, siyasetçiler…
Valilikten Açıklama”Toplantı, gösteri ve basın açıklamaları yasaklandı”
Bayrampaşa Belediyesi’nden fırınlara Ramazan denetimi
TURANCI DÜŞÜNCE DERNEĞİ YAPILANMASINI TAMAMLADI
Tanyeli hayatını kaybetti
Banka altını alanlar dikkat! Ek vergi geliyor
Sultangazi Belediyesi’nden İftarda Sıcacık Çorba İkramı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.