DOLAR

40,2592$% 0.13

EURO

46,7280% 0.07

STERLİN

53,9463£% 0.2

GRAM ALTIN

4.309,12%-0,18

ÇEYREK ALTIN

7.021,00%0,34

TAM ALTIN

28.001,00%0,34

ONS

3.335,67%0,36

BİST100

10.222,02%-0,03

BİTCOİN

4782277฿%1.63469

a

Suriçi Grubu’ndan Önemli Buluşma: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Geleneksel Kahvaltı Toplantısına Katıldı


İstanbul’un köklü sivil toplum platformlarından Suriçi Grubu, geleneksel kahvaltı toplantısını bu kez DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantı, Türkiye’nin ve bölgenin güncel siyasi, ekonomik ve toplumsal meselelerinin kapsamlı bir şekilde ele alındığı verimli bir istişare ortamına sahne oldu.


Toplantının Detayları
Suriçi Grubu Başkanı Nedim Abi ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile birlikte grup üyeleri yoğun katılım gösterdi. Toplantıda şu konular öne çıktı:


Güncel siyasi gelişmeler
Türkiye ekonomisindeki son durum ve beklentiler
Toplumsal meseleler ve çözüm önerileri
Sivil toplum ile siyaset arasındaki diyalog ve işbirliği imkânları
Katılımcılar, Türkiye’nin içinde bulunduğu zorlu süreçte diyalog, uzlaşı ve ortak akıl vurgusu yaparak, sivil toplumun siyaset kurumuna katkı sağlamasının önemine dikkat çekti.


Ali Babacan’dan Değerlendirme
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, toplantıda yaptığı konuşmada Suriçi Grubu’nun uzun yıllardır sürdürdüğü yapıcı ve birleştirici tavrını takdir ettiğini belirterek, “Sivil toplumun sesi, demokrasinin güçlenmesinde çok kritik bir role sahiptir. Bu tür platformlar, fikirlerin özgürce tartışıldığı ve ortak çözümler üretildiği ortamlar olarak değerlidir” dedi.


Suriçi Grubu Başkanı Nedim Abi ise “Farklı görüşlerden insanları aynı masada buluşturmak, bizim en önemli misyonumuzdur. Sayın Babacan’ın katılımı bu anlamda çok kıymetliydi” ifadelerini kullandı.
Görüşmeden Çıkan Mesaj
Toplantı, “sivil toplum ile siyaset arasında köprü kurmak” ve “fikir alışverişini artırmak” açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, Türkiye’nin geleceği için yapıcı diyalog ve işbirliğinin şart olduğunu bir kez daha vurguladı.
Peki sizce bu tür sivil toplum – siyaset buluşmaları ülke siyasetine katkı sağlar mı? Suriçi Grubu’nun geleneksel kahvaltı toplantıları sizde nasıl bir izlenim bırakıyor? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşın, belki bir sonraki haberimizde sizin görüşlerinize de yer veririz!
Editörünün derlediği bu habere göre; Suriçi Grubu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla geleneksel kahvaltı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda güncel siyasi ve ekonomik konular istişare edildi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Sizce bu tür buluşmaların sıklaşması faydalı mı? Görüşlerinizi yorumlara yazın, gündemi birlikte konuşalım!

HABER :AVNİ KOÇ

haber #sondakika #gündem #güncel #haberler #sicakhaber #keşfet #keşfetteyiz #news #canliyayin

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Derin1114
    2 ay önce
    0 0

    Sıriçi grubun faaliyetleri güzel Başkanı tebrik ediyorum

  • Ayşe
    1 ay önce
    0 0

    Sur içi grubunun yıllardır işleri yakından takip eden birisi olarak çok düzgün işler yapıyorlar istanbul için büyük işlere imza atılıyor tebrikler

Sıradaki haber:

Mart Kapıdan Baktıracak: Hafta Sonu Kar Geri Dönüyor!

Kozanhan İnşaat

HIZLI YORUM YAP

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Yeni Slow Radyo