40,2592$% 0.13
46,7280€% 0.07
53,9463£% 0.2
4.309,12%-0,18
7.021,00%0,34
28.001,00%0,34
3.335,67%0,36
10.222,02%-0,03
4782277฿%1.63469

ANKARA- BHA
TBMM İçişleri Komisyonu, çarşı ve mahalle bekçilerine üst arama yetkisi vererek iç güvenlik tedbirlerini güçlendirdi. Bu yeni düzenleme ile bekçiler, şüpheli durumlarda kişilerin üzerini elle kontrol edebilecek ancak kıyafetlerinin çıkartılması veya araçların kapalı bölümlerinin açılması talep edilemeyecek.
Trafikte yetkisiz çakar ve tepe lambası kullanımıyla ilgili cezalar da ciddi şekilde artırıldı. İzinsiz çakar ve siren kullanan sürücülere 96 bin lira ceza verilecek, ehliyetleri 30 gün süreyle elinden alınacak ve araçları trafikten men edilecek. Bu ihlalin bir yıl içinde tekrarı halinde ise ceza miktarı 192 bin liraya çıkacak, ehliyet iptali süresi de 60 güne uzatılacak.
İçişleri Bakanlığı, 41 ilde düzensiz göçle mücadele kapsamında “Kalkan-28” operasyonlarını başlattı. Son iki hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 257 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı ve 59 kişi tutuklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yıl başından bu yana 6.339 operasyonda 3.924 göçmen kaçakçısının tutuklandığını ve bu mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini açıkladı.
Onaylanan teklifle, dernek lokallerinin açılış ve işletilmesi için yeni kurallar getirildi. Dernek lokallerinde sorumlu bir müdür bulundurulması zorunlu hale geldi ve lokallerin açılışı için mülki idare amirinden alkollü içki satışı izni alınması gerektiği belirtildi. Ayrıca, kumar oynatılması veya izinsiz alkollü içki sunulması gibi ihlallerin tekrarı halinde, üç uyarı sonrası lokal kapatılabilecek.
Türkiye’nin göç yönetiminde etkinliği artırmak amacıyla kurulan Göç Vakfı, kamu kurumlarıyla ilişkilerinde Dernek ve Vakıfların Kamu Kurum ve Kuruluşları ile İlişkilerine Dair Kanun’a tabi olacak. Göç Vakfı’nın, Türkiye’nin göç politikalarına katkıda bulunmak amacıyla kurulduğu ve Resmi Gazete’de yayımlanarak faaliyete geçtiği açıklandı.

Karabağ bizimdir, Karabağ Azerbaycan'dır, Karabağ Türk'tür!..
1
Okula ilk defa başlayacak öğrenciler ve velileri için "yeni uygulama"
2
Doğu Makedonya Türkleri Derneği'nden 16. Geleneksel Yörük Şenlikleri
3
Erdoğan: Eren'imizin, Ferhat Astsubay'ımızın ve tüm şehitlerimizin katilleriyle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
4
Sağlık Bakanlığı'ndan Mpox (Maymun Çiçeği) virüsü için 2024 rehberi

Şile Belediyesinin Tutuklu CHP li Meclis Üyeleri Görevlerinden İstifa Etti…

166 YILLIK TARİHİ ŞİLE DENİZ FENERİNİN “ŞİLE BEZİ SATIŞ OFİSİ” OLARAK KULLANILIYOR OLMASI İLÇEDE ŞAŞKINLIK YARATTI!..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil: 5.000 m²’lik Taşınmazlar Geri Alındı..

Moda Tasarımcısı Erol Albayrak “Moira by Urfa” Koleksiyonuyla Muhteşem Defileye İmza Attı..

Down sendromlu sanatçı Madaslı’nın ‘Masumiyetin Kırmızısı’ serigisi Tekirdağ’da

LİSE ÖĞRENCİLERİNE KARİYER GELİŞİMİ EĞİTİMİ UZAY TEKNOLOJİSİYLE AKTARILACAK

Türkiye ile Bulgaristan Maçında Heyecan: 2026 Dünya Kupası Kritik Deplasman

ATEŞ TESİSAT KANAL GÖRÜNTÜLEME

BTP’nin 9. Olağan Kongresi şölen havasında geçti Hüseyin Baş: Bağımsız Türkiye salonlara sığmıyor “İstikbal biziz, biz geleceğiz” “Türkiye’nin terörsüz olması için demokrasisiz olması gerekiyormuş” “Vatandaşlık maaşını ilk 2004 yılında Prof. Dr. Haydar…

BTP 9. Olağan Büyük Kongresini 7 Aralık Pazar Günü Yapacak

Ekonomide Gerçek Dönüşüm Şarttır”

MEHMET BEKHAN: MİLLETİN İRADESİYLE YENİDEN İNŞA EDİLECEK BİR SİYASET DÖNEMİ BAŞLIYOR

Mustafa Sandal’dan Hüseyin Baş’a; Seviyorum seni adam!
Muhtarlık seçim sonuçları! Mahalle muhtarınızı nasıl öğrenebilirsiniz? Muhtarlık sonuçları sorgulama
OZAN AHMET TAŞKIN BİZ GELİRİZ DEVLET BEYİM,
Deva Partisi Sarı kart Gösterdi
Kastamonulu Şevket Doğan
AÇIZ AÇ
Ekotom Hastanesi Başhekimi çirkin olaya cevap verdi işte videonun gerçeği
Avrupa Birliği Gazetesi 232 Sayısı
Süper Lig Bahis Skandalı Patladı: Serdar Topraktepe ve Ünlü Antrenörler PFDK’ya Sevk! İrfan Can Eğribayat Transferi, Mali Senegal Maçı Heyecanı, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Tarihi ve Beşiktaş Gündemi

İSGEDER’de Değişim Rüzgarı: Arif Dede Yeni Genel Başkan! Giresunlu Eğitimcilerin Birlik Mesajı Güçleniyor

Gaziosmanpaşa Demokrat Parti İlçe Başkanı Banu Yabaş İlgar’dan Yerel Basına Destek: 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Gençler Sordu Usta Gazeteciler ve Başkan Dursun Yanıtladı

Medivia Sağlık Gazetecilere ‘Ahde Vefa’ programı düzenledi

İstanbul İçin Kuvvetli Kar Uyarısı: Pazar Karla Karışık Yağmur, Pazartesi Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor – Vatandaşlar Tedbirli Olsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rahmi Koç ve Semahat Arsel’i Külliye’de Kabul Etti: Koç Ailesinin Kültür ve Sağlık Alanındaki Dev Katkıları

İslam Memiş’ten Altın Alımı ve KMTS Yorumu – 8 Ocak 2026 Güncel Altın Fiyatları!

Suriye Ordusu SDG’ye Karşı Halep’te Nokta Operasyon Başlattı – Çatışmalar Şiddetlendi!

En Düşük Emekli Maaşı Zammı İçin Kanun Teklifi Yarın TBMM’ye Sunuluyor! 2026 Emekli Aylığı Ne Kadar Olacak?

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anlamlı Buluşma – Basın Özgürlüğü ve Tutuklu Başkan Vurgusu!

Meteoroloji açıkladı: 8 Ocak 2026 hava durumu raporu… İstanbul’a kar yağacak mı?

NBA ve Futbol Dünyasında Sıcak Gelişmeler: Trae Young Takası, Guendouzi Fenerbahçe Transferi, Warriors Bucks Maçı ve Daha Fazlası Neden Gündem Oldu?

“Katılmış olduğumuz Ocak ayı meclis toplantısına dair görüş ve önerilerimiz”

DEMOKRASİNİN ÖMÜRLÜK PARTİSİ

Milli Piyango İkramiyesi Nasıl ve Nereden Alınır? Büyük İkramiye Ödemesi: Çeyrek, Yarım, Tam Bilet Sahipleri İçin Rehber!

Rahmi Özkan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programından Ayrıldı mı? Son Durum: Eşinin Sağlığı Nedeniyle Ara Verdi!

Gaziosmanpaşa Erzurumlular Derneği’nde Orhan Tanas Güven Tazeledi: Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Davut Gül Kongrede Yer Aldı!

Lennart Karl, Mickey Rourke, Stuttgart – Luzern: Neden Gündem?

Galatasaray – Trabzonspor Maçı Canlı İzle | GS TS Süper Kupa Yarı Final Şifresiz Yayın ATV Frekans Bilgileri

“Adalet, Barış, Hoşgörü” Programı

Fatih Aydemir’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Sert Çıkış: “İtibar Suikasti ve İftira Kampanyası”

Yılın ilk kabine toplantısı bugün yapılacakYılın ilk Kabine toplantısı, kritik başlıklarla yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının öncelikli gündemi Terörsüz Türkiye süreci olacak.

Enflasyon rakamları açıklandı… Emekli maaşı belli oldu! En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
