DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

TİMBİR (Türk İnternet Medya Birliği) İstanbul temsilciliğini görkemli bir törenle hizmete açtı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile kamu yararına çalışan TİMBİR (Türk İnternet Medya Birliği) başkanlığında Dr. Süleyman Basa oturuyor.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 7 Mart 2023’te kamu yararı statüsünü kazanan ve kamu yararına çalışan TİMBİR (Türk İnternet Medya Birliği) başkanlığında, Dr. Süleyman Basa oturuyor.

TİMBİR (Türk İnternet Medya Birliği) İstanbul temsilciliği bayrağını duayen gazeteci Adil Koçalan’a emanet etti.

Başkan Adil Koçalan, kamuoyunda; “İstanbul Gazeteciler Federasyonu ve Kanal 34 medya grubu yönetim kurulu başkanı olarak biliniyor.”

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği bir dizi üst düzeydeki ziyaretlerini bitirdikten sonra, Genel Başkan Dr. Süleyman Basa, Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Muammer Bostan, Abdurrahman Aksu, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, Danışıma Kurulu Üyesi Fatih Tüten ile TİMBİR Üyesi Ali Akgün ile kurucu Genel Başkan Yardımcısı Adil Koçalan İstanbul temsilciliğini hayata geçirdi.

Katılımcılar arasında Prof. Dr. Seyithan Deliduman, Musa Karademir, Mehmet Nuri Kaynar, Güney Ferhat Batı, Nuran Kırlak, Ayla Gürbüz, Engin Vardar, Ufuk Karaoğlu ve birçok ünlü isim yer aldı.

Temsilciliğin merkezi İstanbul Şişli ilçesindeki Mecidiyeköy semtinde bulunan Kanal 34 medya grubunun binasında misafirlerini ağırlayan başkan Adil Koçalan tüm katılımcılara teşekkür etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

HÜRRİYET MAHALLESİ GEZEGENİNE KAVUŞUYOR!

HIZLI YORUM YAP