38,0128$% 0.06
41,3333€% 0.71
49,2860£% 0.55
3.704,69%0,45
3.035,32%0,52
9.773,48%1,28
Türkiye’nin son 15 gündür karşılaştığı en kapsamlı siber saldırılar, vatandaşın günlük hayatını etkileyecek şekilde yapıldı. Siber güvenlik uzmanları, saldırıların bir ay kadar daha sürebileceğine dikkat çekiyor. Devlet kurumlarının internet sitelerine yapılan saldırıların amacının, Türkiye’yi dışarıya kapalı hale getirmek olduğu söyleniyor.
KAYNAK TESPİT EDİLEMİYOR
Özellikle son bir haftadır yoğun bir şekilde süren siber saldırılar, en çok sokaktaki vatandaşı etkiledi. Saldırılar sonucunda bankaların, pos cihazlarının, eczanelerin tam hizmet veremediğine vurgu yapan siber güvenlik uzmanları, “Panik havası artık yok olmaya başladı, hafta sonu ise saldırılar dağılabilir” yorumunu yaptı. Yurtdışından yapılan saldırılara önlem alınabildiğini belirten uzmanlar, şöyle konuştu: “Son saldırılar hem yurtdışı hem de yurtiçinden gerçekleştirildi. ‘Zombi bilgisayar’ denilen yani başka ülkelerdeki korsanların ele geçirdiği virüslü bilgisayarlar üzerinden saldırılar gerçekleşti. Dolayısıyla bu saldırıların gerçekte nereden yapıldığı tespit edilemiyor.”
ODTÜ ‘TR’Yİ TESLİM ETMELİ
Uzmanlar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (DTÜ) ‘(tr’ uzantılı adreslerle ilgili yönetimi elinde bulundurduğunu, kanuna göre bu sorumluluğu BTK’ya devretmesi gerektiğine vurgu yapıyor.
Kaynak : Sabah
Siber saldırıda içeriden vurulduk!
Kaşif Çocukların Tekne Orucu Heyecanı
Kandil Simitleri Sultangazili Miniklerden
AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ 281 SAYI
Kastamonulular İftar Yemeğinde bir araya geldi
İlçenin Dört Bir Yanında Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
Fatih Savaş dua ve tövbenin önemine dikkat çekti
GAZİOSMANPAŞA SGK TAŞINIYOR:
Sultangazi Sosyal Güvenlik Merkezi Yol Tarifi
İzmir’de Toplantı ve Gösteriler 29 Mart’a Kadar Yasaklandı
Başkan Dursun’dan Ramazan Bayramı Mesajı
15 Temmuz Köprüsünde polis aracı kaza yaptı! 2 polis yaralı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sultangazi’de Ramazan Etkinlik Alanını Ziyaret Etti
Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri ve aileleri iftarda buluştu
Daha güvenli Eyüpsultan için kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz
Yunanistan Gümülcine’de Gönül Sofrası Kuruldu
Eyüpsultan’da Ramazan’ın son günleri coşkuyla geçiyor
FEDAİ KARAKOL GAZİOSMANPAŞA BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI
GOP EMLAK
EMİR ABİ SINAV KURS YÖNETİM KURULU BAŞKANI
YAYLA PEYNİRCİLİK GAZİOSMANPAŞA
MUSTAFA DEMİR YAPI-KUR YÖNETİM KURULU BAŞKANI
KERİM GÜL EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
BANU YABAŞ İLGAR DEMOKRAT PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI
ORHAN TANAS GAZİOSMANPAŞA ERZURUMLULAR DERNEK BAŞKANI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.