34,2716$% -0.01

YENİ BAŞKAN SİNAN DAKAK OLDU

Siirt Dernekler Federasyonu olağanüstü kongresinde yaptı kongrede yapılan seçimde eski başkan görevi bırakan Kemal Çığırın yerine yeni başkan Sinan Dakak seçildi.
Eski başkan Kemal Çığır yönetim kurulu kararıyla Onursal başkan seçildi.

Olağanüstü kongreye federasyona bağlı denek başkanları ve delegeler katılırken Gaziosmanpaşa işkur bölge müdürü Abdülaziz Özer, chp Gaziosmanpaşa belediye başkan adayı Hakan Bahçetepe, Ak parti ve CHP meclis üyeleri, Beyazköprü derneği başkanı Haşim Karataş, Halenze Gültepe Dernek Başkanı Yahya Yalçın, Siirt Yeni Nesil dernek başkanı Yunus Gülmek, Dakaklar Dernek başkanı Sinan Dakak ile birlikte Özhırçınlılar dernek başkanı Kemal Çığır, Dünya Siirt Gönüllüleri dernek Başkanı Cüneyt Çığır, Sokak Çocukları Koruma Dernek Başkanı Sema Turhan, tanınmış işadamları yönetim kurulu üyeleri stk temsilcileri, spor kulüpleri başkanları basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan olağanüstü seçim sonrasında yönetim kurulu adına başkan vekili yunus gülmek yeni seçilen başkan Sinan dakak ile birlikte eski Başkana onursal başkanlık belgesi takdim edildi
Kongre toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

SARIGÖLE BAYRAM GELECEK