DOLAR

33,9818$% 0.11

EURO

37,7251% -0.39

STERLİN

44,7272£% -0.19

GRAM ALTIN

2.726,78%-0,69

ONS

2.497,13%-0,76

BİST100

9.771,16%-1,67

a

Yerli ve Milli Parti, İstanbul İl Başkanlığı Açılışı ve Uluslararası Politikadaki Tavrıyla Gündemde

Yerli ve Milli Parti, İstanbul İl Başkanlığı’nın resmi açılışını, uluslararası politikadaki sert tavrıyla birleştirerek, dünya sahnesindeki liderlere dair eleştirilerini ve Orta Doğu politikalarını açıkladığı bir basın bülteniyle duyurdu. Parti, İsrail’in sivil halka yönelik eylemlerini ve Batılı liderlerin bu konudaki tavrını sert bir dille eleştirirken, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği insancıl ve barışçıl tutumuna dikkat çekti.

Yerli ve Milli Parti’nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Biden ve Scholz’un İsrail’e olan destekleri, insanlık adına utanç verici. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın, siviller üzerindeki etkisi bu olsa gerek. Büyük Sultan Mehmet Fatih’in merhamet ve adalet anlayışını hatırlatırken, bugünkü liderlerin tutumlarını esefle kınıyoruz.”Parti, Orta Doğu’da kalıcı barış ve istikrarın sağlanması konusunda kararlı olduklarını belirtti: “Yerli ve Milli Parti iktidarında, Orta Doğu sorununu kalıcı olarak çözmek önceliğimiz olacak. Yurtta refah, cihanda sulh ilkesiyle, dünyanın milletimizden alacağı dersler olduğunu vurguluyoruz.”21 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan İstanbul İl Başkanlığı açılışı, partinin gündemindeki konuları ve gelecek hedeflerini ele alacak bir platform sunacak. Açılışa katılacak olan partililer ve davetliler, Yerli ve Milli Parti’nin siyasi vizyonu ve programı hakkında detaylı bilgi sahibi olacaklar.Parti, basın bülteninde şu çağrıda bulundu: “Siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Açılışımız; milletimize, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olsun.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’Lİ YILDIZ BİÇER’DEN SKANDAL İDDİAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEYEN BÜLENT TEZCAN’A YANIT! ‘BU HATIRLATMA İLE HAFIZASININ TOZU ALINACAK’

HIZLI YORUM YAP