DOLAR

34,1293$% 0.01

EURO

38,2379% 0.1

STERLİN

45,8602£% 0.11

GRAM ALTIN

2.914,71%0,02

ONS

2.657,25%0,00

BİST100

10.029,73%1,44

a

"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"

Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirtti.

HAKKARİ-BHA

Hakkari Valisi Ali Çelik, Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katıldı. Çelik, son günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan aldığı müjdeli haberleri paylaşarak, Hakkari’ye yaklaşık 300 milyon TL’lik bir yatırım kazandırmak için yoğun çaba gösterdiklerini ve bu yatırımın son aşamaya geldiğini belirtti.

Bağışlı Köyü’nde Hakkari İl Özel İdaresi’nin desteğiyle tamamlanan Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahası, açılış töreniyle hizmete girdi. Törene, Vali Çelik’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Bağışlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Akademisyen Dr. Hikmet Yaşar, Bağışlı Köy Muhtarı Abdurrahman Kılıç, köy sakinleri ve dernek üyesi sporcular katıldı.

“SPOR TESİSİ YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ”

Açılışta konuşan Vali Çelik, şehidin adına yapılan spor kompleksinin Hakkari’nin her köşesinde çoğalmasını dile getirerek, yer ve imkan sağlandığı sürece spor tesisleri inşa etme çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Bakanlıktan alınan olumlu haberleri paylaşan Çelik, Hakkari’ye kazandırılan ve kazandırılmak üzere olan spor tesisleriyle gençlerin daha iyi bir geleceğe hazırlanması için spora verilen önemi vurguladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

VALİ ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Bağışlı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Dr. Hikmet Yaşar, İçişleri Bakanlığı’nın desteklediği “Çanakkale’de köklerimizle, İstanbul’da tarihimizle buluşuyoruz” projesi hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında 26 Eylül’de Çanakkale ve İstanbul’a ilk kez gidecek olan 30 kişiyi bu illere göndereceklerini belirten Dr. Yaşar, projedeki destekleri için Vali Çelik’e teşekkür etti.

GENÇLERLE FUTBOL OYNADI

Açılış töreninin ardından 30 sporcuya spor ayakkabısı ve futbol, voleybol, basketbol topları hediye edildi. Törene özel düzenlenen gösteri maçında Vali Çelik sporcularla birlikte futbol oynadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kars'ta 7 katlı otelde yangın çıktı : 9 yaralı

HIZLI YORUM YAP