DOLAR

34,0679$% -0.1

EURO

38,1693% 0.02

STERLİN

45,5391£% -0.16

GRAM ALTIN

2.880,74%0,21

ONS

2.627,48%0,22

BİST100

9.900,25%-0,76

a

KARA KITAYA BEYAZ KÖPRÜ KURULDU

Beyaz Köprü Derneği’alan elle veren eli buluşturdu.

Beyaz Köprü Derneği, Afrika “ya, Türkiye” deki Yardım severlerin yardımlarını ulaştırmak için Kara Kıtaya Beyaz Köprü Kurdu.

Merhamet etmeyenin merhamet görmeyeceği” “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” Komşu hakkı, İslam’ın önem verdiği konulardan biridir. İslam, komşulara değer vermeyi, onları koruyup gözetmeyi ve yeri geldiğinde yardım etmeyi öğütlemektedir diyen bir anlaşın mensuplarıyız bizler tokken aç yatanların sorumluğu da bizlerin üstüne, elimizden ne geliyorsa az ise az çok ise çok vererek dünya Müslümanlarının ne kadar cömert olduğunu, biliyoruz.
Beyaz Köprü Derneği Genel Başkanı Haşim Karataş: Türkiye de ki yardımseverlerin veren Eli olarak Afrika” daki yardıma muhtaç olanlara yardımları ulaştırmak için yollara düştü.21 gün boyunca Afrika nın değişik bölgelerinde bulunacak olan Karataş, Kamerun, Zanzibar Uganda’ Yemen’, Kudüs Gazze’  ÇAT KAMERUN ve Köylerinde Su Kuyuları, Sünnet Organizasyonu, Çocuklara oyuncaklar, kuran- kerim gıda dağıtımı yapacak.

Bir çocuğun kirvesi de siz olabilirsiniz.

Dünyada Müslüman olduğu halde otuz yaşına kadar sünnet olamamış, onlarca kişi var ve bunların sünnet olması Müslümanlığın gereğini yerine getirmesi siz yardım severlerin bağışlarına bağlı.

 

 

 

Beyaz Köprü Derneği’ne temsilcilikleri aracılığıyla, “0 532 693 42 21” numaralı telefondan veya “www.beyazkoprudernegi.org” adresinden ulaşılabiliyor.

Böyle Sağlıksız koşullarda su tüketiyorlar, tüm dünya Müslümanlarından yardımlar bekleniyor. Bizler hepsine yetişemiyoruz, tabiki ama yardım severlerin sayesinde bir nebze olsun onlara umut olmaya çalışıyoruz. Bizim ülkemizde gerçek anlamda çok sayıda yardım sever var gerek biz onlara gerekse onlar bizlere ulaşım sağladığında en güvenilir biçimde yardımlarını kara kıtaya taşıyoruz.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tosuncuk’un lüks yatı açık artırmada kaça satıldı?

HIZLI YORUM YAP