DOLAR

34,1326$% -0.02

EURO

38,1045% 0.49

STERLİN

45,7218£% 0.32

GRAM ALTIN

2.901,38%0,57

ONS

2.646,04%0,67

BİST100

10.034,82%1,49

a
  • AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ
  • Genel
  • Ak parti FETÖcu heyeti kurdu il ve ilçe araştırma heyeti gizlice çalışıyor. Yeni iş takibi rüşveti veren FETÖ cuları bu heyet kurtarıyor.

Ak parti FETÖcu heyeti kurdu il ve ilçe araştırma heyeti gizlice çalışıyor. Yeni iş takibi rüşveti veren FETÖ cuları bu heyet kurtarıyor.

Türkiye genelinde geçmiş hükümetler de adamları olanların listeleri zaten ak parti genel merkezinde var  olan listeye göre operasyonlar yapılıyor eksik olan il ve ilçe FETÖcular  bu heyet tarafından belirleniyor ve karı bu heyet veriyor. Ak parti kendi içinden kendilerine yakın olan arkadaşlarını ve FETÖ cu olsa dahi bu heyet onları ayıklama yoluna gidiyor.

Geçmiş den bu güne kadar bir çok alanda ortak siyasi çalışma yapanlar kendine yakın iş arkadaşlarını bu yolla kurtarıyor. FETÖ cular yine devletin içinde olacak ama bazı masum olanlar. FETÖ cu diye yanacak her şey bu heyetin elinde devletin içinde  ak partiye yakın olmayanlar böylece ayıklanmış oluyor ve ak partililer. Bu heyet de olanlar ile danışıklı dönüşüklü çalışıyor.

İş takibi yapanlar ise Kemal kıçtaroğlu kandırmış olacak ki onlarda görevden alınan FETÖ’ luların oyları peşinde

Son günlerde Türkiye de hükümet FETÖ’ lulara operasyon yapıyor. Ama muhalefet partisi CHP ise bu oyların peşinde
FETÖ’ lular devlet kadrolarından ayrılanlar CHP ye üye oluyorlar. Her kes  bu işten ne kadar kaparsan peşinde

Birçok ilde ilçede bazı siyasi uyanıklar rüşvet karşılığı FETÖ cuları ayıkladığı yönünde şikâyet geliyor.

Bazı bölgelerde FETÖ cular ellerini kollarını sallayarak geziyorsa onları birileri kolluyorsa kollayanlar ve onlara yardım ve yaltaklık yapanlar. Ak parti FETÖ cu heyeti kurdu il ve ilçe araştırma heyeti yapıyor.

Haber gölge gazeteci

Avrupa birliği gazetesi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AB yardımları kalem kalem açıkladı

HIZLI YORUM YAP