45,3047£% -0.08

351 Dernekler Rumeli Balkan Güç Birliği Federasyon Şubesinden aşure günü

351 Rumeli Trakya Balkan Bektaşi Güç Birliği Federasyonu Bayrampaşa şubesinin düzenlediği Aşure güne dernek üyelerinin siyasetin tanınmış simalarından birçok kişi katıldı.

Bayrampaşa “ da düzenlenen, Aşure günü etkinliğine katılan Federasyon Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan,  Yenilik partisi Genel başkanı Öztürk Yılmaz, iyi parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler ve yönetimi Sanatçı Gülşen Aygün 351 Rumeli Güç birliği Federasyonu kadın kolları Başkanı Yücel Özen Engelliler komisyonu Ali Ergin Hediye Taşkıran (Güzellik Uzmanı )

Rafet Topal, (Bestekâr) Ersin Özen (Ses Sanatçısı) Mustafa Öncer (Şair Yazar ) Canan Yılmaz (Ayna İşleme Sanatçısı) Ayten Kocakuşaklı Trakya Rumeli Bektaşi Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı, ve bir çok üyenin katılı ile gerçekleşti.

Ev sahibi Federasyon Bayrampaşa Şube Başkanı Erol Kırbıyık  davete katılan tüm misafirlere ve emeği geçenlere teşekkür etti. Aşureleri Kendi Elleriyle Misafirlere İkram etti.

Federasyon Genel Başkanı Recep Osman Erdoğan da yaptığı anlamlı konuşmasında birlik beraberlik mesajları vererek herkesi federasyon çatısı altında güç birliğine davet etti. Program sonunda emeği geçenlere onur belgesi verilirken, sevginin dostluğun ve kardeşliğin daim olması için bir çatı altında toplanın önemine vurgu yapıldı.

Haber Kıymet Taylan

İyi Partili Meclis Üyesi partisinden İstifa etti.