DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ONS

2.621,87%1,39

BİST100

9.900,25%-0,76

a

Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurumları ile rektörlerin atanma ve görevden alınma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ANKARA-BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bazı kamu kurumları ve üniversite rektörleri için yapılan atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda değişiklikler yaşandı. Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran görevinden alındı ve yerine Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Adil Çalışkan atandı. Çalışkan’ın yerine ise Alparslan Çevik getirildi. Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’ne Süreyya Erkan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ise Yasin Akar atandı. Bakanlık bünyesinde bazı genel müdür yardımcılıklarına da atamalar yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda da kadro değişiklikleri gerçekleşti. Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi Kamil Yeşil görevinden alındı. Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne ise Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı atandı.

Üniversitelerde de yeni rektörler göreve başladı. Doğuş Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Ahmet Alkan Çelik, İnönü Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Aydın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şengönül ve Yıldız Teknik Üniversitesi rektörlüğüne ise Prof. Dr. Eyüp Debik atandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

"İsrail'in şiddet eylemleri savaş suçudur"

HIZLI YORUM YAP