38,2175% -0.21

45,7244£% -0.29

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa ve heyeti, Bakan Uraloğlu ile görüştü

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

Nisa Nur BACAK / Ankara -BHA

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, TİMBİR Karadeniz Bölge Başkanı Hasan Yavuz Bakır, BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç ve BHA Rize Temsilcisi Alihan Telatar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Çay TV ve TİMBİR-BHA ortak canlı yayını öncesinde Bakan Uraloğlu ile bir araya gelen Dr. Basa, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan TİMBİR hakkında detaylı bilgi paylaştı. Dr. Basa, TİMBİR’in Türkiye genelinde 81 ilde ve 25 ülkede faaliyet gösteren internet yayıncılarını bir araya getirdiğini vurgulayarak internet medyasının gelişimine ve desteklenmesine yönelik projelerini anlattı.

Bakan Uraloğlu, TİMBİR’in internet medyası alanında önemli çalışmalar gerçekleştireceğine inandığını ifade etti.

İletişim Başkanlığı, Alman basınını yalanladı