DOLAR

34,2452$% 0.28

EURO

37,6376% -0.37

STERLİN

45,0841£% 0

GRAM ALTIN

2.921,73%0,22

ONS

2.653,23%-0,08

BİST100

9.109,34%2,37

a

GAZİOSMANPAŞA’DA 1.271 ÇOCUĞA UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde 1.271 çocuk, renkli etkinlikler ve oyunlar eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesini festival alanına çeviren etkinlik, belediye tarafından sünnet ettirilen çocuklar ile ailelerini bir araya getirdi. Şölene katılan çocuklar, jonglör gösterileri, maskotlar, sahne etkinlikleri, oyunlar ve ikramlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de bu coşkulu şölende çocukları yalnız bırakmadı. Etkinlik alanını gezerek, çocukların mutluluğuna ortak olan Bahçetepe, sünnet olan miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

“BİZİM GAYEMİZ, BU ÜLKENİN ÇOCUKLARININ EŞİT ŞARTLARDA YETİŞMESİ, AYNI İMKANLARA SAHİP OLMASIDIR”

Etkinlikte konuşan Başkan Bahçetepe, çocukların hayatına dokunmanın çok önemli ve kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak, her bir çocuğumuzun dünyaya geldiği andan itibaren hayatına dokunmaya çalışıyoruz. Hoş geldin bebek seti ile, Yuvamız Gaziosmanpaşa ile, Anne-Çocuk Oyun Evimizle ve okul öncesi kurslarımızla onları eğitim hayatına hazırlıyoruz. Eğitim yolculuğunun her adımında da yanlarında oluyoruz. Bilgi evlerimiz, gençlik merkezlerimiz, sanat akademimiz, spor salonlarımız ve sosyal projelerle öğrencilerimizi her alanda destekliyoruz. Bizim gayemiz, bu ülkenin çocuklarının eşit şartlarda yetişmesi, aynı imkanlara sahip olmasıdır. Çocuklarımızı, umut dolu yarınlara en iyi şekilde hazırlamak bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uluslararası Halk Dansları Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

HIZLI YORUM YAP