DOLAR

34,2268$% 0.11

EURO

37,3235% 0.29

STERLİN

44,6195£% -0.25

GRAM ALTIN

2.948,73%0,76

ONS

2.676,85%0,55

BİST100

8.826,72%-0,38

a

TÜGİAD Ankara Şubesi AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret etti!

TÜGİAD Ankara Şubesi Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret etti. TÜGİAD Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı ve heyeti 26 Ekim'de düzenlenecek olan Cumhuriyet  Zirvesi programı hakkında bilgi verdi.

NİSA NUR BACAK / ANKARA-BHA

Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Ankara şubesinin temsilcileri, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette TÜGİAD Ankara şubesinin Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çakmaklı, Başkan Yardımcısı Akif Can Uman, Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Sekreter Filiz Erol, Yönetim Kurulu üyesi Doğukan Yalı ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile ekibi yer aldı. TÜGİAD temsilcileri, AKK’yı 26 Ekim’de düzenlenecek Cumhuriyet Zirvesi’ne davet etti.

Toplantıda, Cumhuriyet Zirvesi’nin tüm giderlerinin TÜGİAD Yönetim Kurulu tarafından karşılanacağı ve bilet gelirlerinin yarısının Fatih Altaylı’nın Teke Tek Bilim bursuna, diğer yarısının ise TÜGİAD Kıvılcım programına aktarılacağı açıklandı.

TÜGİAD Ankara şubesinin eğitim alanındaki faaliyetleri üzerinde duruldu ve TÜGİAD’ın sadece burslarla değil, mentorluk ve deneyim aktarımı ile de eğitime destek sağlayacağı vurgulandı.

“Atatürk’ün ‘Ben sizi kıvılcım olarak gönderiyorum; siz birer alev olarak memleketinize gelip fayda sağlayacaksınız.’ sözü bize ilham oldu”

Proje kapsamında öğrencilere burs sağlanacağı, mentorluk desteği verileceği ve yurt dışı eğitim olanakları sunulacağı, ancak öğrencilerin ülkelerine dönmeleri koşuluyla bu süreçlerin yürütüleceği belirtildi. Projenin, Atatürk’ün yurtdışına eğitim için gönderdiği öğrencilere yazdığı mektuptaki şu cümleden esinlenildiği ifade edildi: “Ben sizi kıvılcım olarak gönderiyorum; siz birer alev olarak memleketinize gelip fayda sağlayacaksınız.”

Halil İbrahim Yılmaz: “Dirençli Kentler Sempozyumunda TÜGİAD bulunmalı”

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ziyaretteki mutluluğunu dile getirerek TÜGİAD’ı ‘Dİrençli Kentler Sempozyumu’nda görmek istediğini ifade etti. Halil İbrahim Yılmaz, davetiyelerin AKK’nın tüm bileşenlerine dağıtılacağını ve Cumhuriyet Zirvesi’nde hazır bulunacaklarını belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Göktaş: Bakanlık olarak, sosyal risk haritası çalışmamızı başlattık

HIZLI YORUM YAP