DOLAR

34,2924$% 0.5

EURO

37,2055% 0.38

STERLİN

44,7521£% 0.76

GRAM ALTIN

2.983,35%1,00

ONS

2.711,74%0,71

BİST100

8.993,05%-0,10

a

BELEDİYENİN VETERİNERLİK BÖLÜMÜNDE VAHİM İDDİALAR

Gaziosmanpaşa, Belediyesinin veterinerlik bölümü ile vahim iddialar ortaya atıldı.
Kedisi Rahatsızlanan bir, vatandaş kedisinin, rahatsızlandığını Belediyenin Veterinerlik, Bölümüne bildirdi Ambulansla gelip alan yetkililer bütün vatandaşın bütün bilgilerini almasına, rağmen 8 gün içinde öldüğü halde haber verilmedi.
Vatandaşın Hergün Aradığı halde, tadavi altında, olduğu bildirdiği, bir kaç gün, sonra aradığında kedinin öldüğü bildirildi.

VATANDAŞIN İSYANI
Vatandaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kedinin öldüğünün bildirilmemesine tepki gösterildi. Hergün, aradığımızda bize iyi olduğu söylendiği halde bir iki gün aramadığımızda ise, öldüğü söylendi bize herhangi bir bilgi verilmediği halde, konuyla ilgili rapor vs. hiç birşey verilmedi.
Boğazında hırlama olduğu için aradığımız Veterinerlik bölümü yetkilileri, İyi olduğunu söylediği, halde nasıl olurda birden bire ölür, onlar dilsiz meleklerdir benim kedim benim için çok değeli bir kediydi yavruydu. Hiç değilse öldüğünü söylemek için beni arasalardı. En azından Bana bu söyleserdi. Ben şimdi nereden bileyim Gittiği gün Ölmediğide muamma…

SOKAK HAYVANLARINA HİZMET VERİYORUZ.


Belediye Veterinerlik bölümünü aradığımızda ise yapılan açıklama Kan Dondurucu :
Bizler Belediye Veterineri olarak sadece, sokak hayvanlarına hizmet veriyoruz. Bizler sahipli hayvanlara bakmıyoruz. Sahipli hayvansa özel kliniğe getirmeniz gerekiyordu. Bize teslim etmeyecektiniz…
Öldüğünde, Bilgi vermek durumunda değiliz. Çünkü bunlar sokak hayvanlarıdır, iyileştiğinde bizler aldığımı sokağa bırakırız bizde prosüdür bu şekilde işliyor, dendi.

YANİ SOKAK HAYVANLARINI SAHİPLENDİĞİNİZDE BAKILMIYOR AKLINIZDA BULUNSUN İSTERİZ…

Haber: Kıymet Taylan

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BTP’den Cumhuriyet Şöleni…

HIZLI YORUM YAP