DOLAR

34,1526$% 0.15

EURO

38,0482% -0.13

STERLİN

45,5577£% 0.07

GRAM ALTIN

2.884,63%0,35

ONS

2.628,97%0,27

BİST100

9.918,73%0,19

a

Çankaya Belediyesi gençleri AŞTİ'de hoş karşılıyor

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrenimi için Ankara’ya gelen öğrencileri, AŞTİ’de kurduğu “Yeni Evinize Hoş Geldiniz” masasında karşılıyor.

ANKARA-BHA

Ankara’ya üniversite eğitimi almak için gelen öğrencilerin yolculuğunun daha kolay başlaması için Çankaya Belediyesi, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) bir Danışma Masası kurdu. Bu masada görev alan Çankaya Belediyesi Gençlik Birimi çalışanları, yeni gelen öğrencilere Ankara’daki üniversite hayatı, ulaşım, yurt olanakları ve Belediyenin sunduğu öğrenci destekleri hakkında bilgi veriyor. “Yeni Evinize Hoş Geldiniz” sloganıyla karşılanan öğrencilere, özellikle üniversitelerine ve yurtlarına ulaşım konusunda yardımcı olunuyor.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÜCRETSİZ HİZMETLER

Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine hafta içi her akşam Belediye Başkanlığı binasındaki yemekhane ile 100. Yıl Çankaya Evi yemekhanesinde ücretsiz akşam yemeği ikram ediyor. Kış aylarında ise sabah çorbası da ücretsiz olarak sunuluyor. Öğrencilerin temel ihtiyaçlarından biri olan beslenme desteğinin yanı sıra, Belediye ücretsiz çamaşırhane hizmeti de sağlıyor. Çankaya Evlerinde bulunan kütüphaneler ve Kampüs Mahallede programı kapsamında gençlere yönelik yabancı dil ve kişisel gelişim kursları da öğrencilere sunuluyor. Yıl boyunca festivaller, şenlikler, ücretsiz kurslar, sertifikalı eğitimler, söyleşiler ve ücretsiz tiyatro gösterimleriyle gençlerin yanında olan Belediye, onların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sinan Ateş davasında yeni bilirkişi raporu: 'Arkadaşlarının kurşunuyla öldü' iddiası çürüdü

HIZLI YORUM YAP