DOLAR

34,0962$% 0

EURO

37,9019% -0.13

STERLİN

45,0954£% -0.04

GRAM ALTIN

2.795,52%-0,25

ONS

2.555,66%-0,12

BİST100

9.774,49%0,17

a

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan 'Dolandırıcılık' uyarısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, son dönemde 'Yapı İşleri Genel Müdürlüğü' personellerinin isimleri kullanılarak menfaat temin etme amacıyla sahte işlemler yapıldığına dair duyumlar alındığını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “Yapı İşleri Genel Müdürlüğü” personellerinin adını kullanarak menfaat sağlama amacıyla sahte işlemler yapıldığına dair duyumlar aldığını duyurdu. Bakanlık, vatandaşları bu tür dolandırıcılık girişimlerinden korunmaları için dikkatli olmaya çağırdı.

Bakanlığın açıklamasına göre, Genel Müdürlüğün tüm işlemleri elektronik ortamda güvenli bir şekilde yürütülüyor. Bakanlık, elektronik ortam dışında yapılan ve menfaat sağlama amacı taşıyan sahte işlemlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için sadece resmi ve güvenli kanallar üzerinden işlem yapmaları öneriliyor. Ayrıca, Bakanlık bu tür sahte işlemlerle ilgili gerekli hukuki işlemleri başlattığını ve yasal süreçlerin titizlikle takip edileceğini belirtti.

Bu duyuru, vatandaşları dolandırıcılık girişimlerine karşı bilgilendirmek ve mağduriyetleri önlemek amacıyla yapıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Siber Dayanıklılık Zirvesi İstanbul'da düzenlenecek: Bilgi ve iletişim güvenliğinde önemli adım

HIZLI YORUM YAP