DOLAR

34,1602$% 0

EURO

37,2271% 0.2

STERLİN

44,5161£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,58%0,51

ONS

2.685,97%0,46

BİST100

8.999,76%0,49

a

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kırıkkale'yi ziyaret etti: “Borcumuzu iktidar olduğumuzda ödeyeceğiz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kırıkkale ziyaretinde, “Kırıkkale’ye borçlandık, iktidar olduğumuzda bu borcu ödeyeceğiz” dedi. Özel, Kırıkkale’nin yerel seçimlerde elde ettiği başarılara dikkat çekerek, “Kırıkkale 47 yıl sonra alındı. CHP, 2024 seçimlerinde Kırıkkale’den 2 milletvekili çıkaracak” ifadelerini kullandı.

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kırıkkale’ye gerçekleştirdiği ziyarette, partisinin yerel başarısını vurguladı. Özel, önce CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve ardından Kırıkkale Belediyesi’ne geçti. Belediye Başkanı Ahmet Önal tarafından karşılanan Özel, Kırıkkale’nin şeref defterini imzaladı ve şehir hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Kırıkkale’yi alacağımızı her zaman söyledim,” dedi Özgür Özel, yerel seçimlerin önemini vurgulayarak. “İlk olarak milletvekili adayı olduğumda Kırıkkale’ye gelmiştim ve bu seçimi alacağımızı söylemiştim. Hatta ‘mazbatayı birlikte alacağız’ demiştim. Her zaman Kırıkkale’ye geldim ve Kırıkkalelilerle görüştüm.” Özel, Kırıkkale’nin Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu belirterek, “Merkez İlçe Başkanı ve tüm ilçe başkanları arasında mükemmel bir uyum var. Bu uyum sayesinde herhangi bir problem olmadan, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürüyorlar,” diye ekledi.

“Kırıkkale 47 yıl sonra alındı,” dedi Özel, Kırıkkale’nin CHP tarafından 47 yıl aradan sonra kazanıldığını hatırlatarak. “2014 yerel seçimlerinde sadece 2.900 oy almıştık. Bu seçimlerde ise 49.000 oy ile belediyeyi kazandık. Yani yüzde 7’lerden yüzde 50’lere çıktık. Burada büyük bir emek var.” Özel, Kırıkkale’nin yerel seçimdeki başarısının ardından, CHP’nin 2024 seçimlerinde Kırıkkale’den 2 milletvekili çıkaracağına inandığını vurgulayarak, “Gün gelecek CHP’nin 300 milletvekilini çıkaracağı günler hayal değil,” dedi.

“Kırıkkale’ye borçlandık, iktidar olursak ödeyeceğiz,” dedi Özel. “İlk 6 ayda bu kadar borca rağmen yapılan işler çok önemlidir. Bu şehirde dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı var. Bu belediye başkanı elinden gelenin en iyisini yapacak. Partimiz iktidar olduğunda Kırıkkale’ye olan borcumuzu ödeyeceğiz. Şimdiden sözünü ve müjdesini veriyorum.”

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal ise Genel Başkan Özgür Özel’e kısa bir brifing vererek, yerel yönetim projeleri hakkında bilgi sundu. Özgür Özel’in ziyareti, Kırıkkale’deki CHP destekçileri ve vatandaşlar arasında büyük bir heyecan yarattı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hava sıcaklıkları 12 dereceye kadar düşecek, kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı!

HIZLI YORUM YAP