DOLAR

34,1602$% 0

EURO

37,2271% 0.2

STERLİN

44,5161£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,58%0,51

ONS

2.685,97%0,46

BİST100

8.999,76%0,49

a

İsmail Haniye'nin ailesinden bir kişi daha şehit düştü

İşgalci İsrail'in suikasti sonrası Hamas lideri İsmail Haniye'nin ailesine ait bir kişi daha, Gazze Şeridi'nde gerçekleştirilen saldırılarda şehit düştü. Haniye'nin yeğeni Mutasim Haniye, Gazze'nin kuzeyinde yaşamını yitirdi. Ailedeki şehit sayısı 10'a yükseldi.

ANKARA-BHA

İsrail’in suikastı sonrası Hamas lideri İsmail Haniye’nin, Tahran’da hayatını kaybettiği haberleri yayıldı. Üzücü haberlerin devamında ise Haniye’nin ailesinden bir kişinin daha İsrail saldırılarında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hamas lideri İsmail Haniye’nin yeğeni Mutasim Haniye, dün Gazze Şeridi’nin kuzeyinde hayatını kaybetti. Haniye’nin eşi Ümmü’l-Abd, acılı anneyi arayarak teselli ve başsağlığı dileklerini iletti. “Ey şehit annesi, üzülme… Mutasim, hepimizden önce cennete ve aziz dayısına kavuştu,” diyerek duygularını dile getirdi.

Haniye’nin ailesinde hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a ulaştı. Haniye, şehit olmadan önce evlat, torun ve kardeş acısı yaşamıştı. Haniye’nin oğulları ve torunları, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Eş-Şati Mülteci Kampı yakınlarında İsrail güçlerinin hedefi olmuş; Haniye ailesinin bulunduğu araç bombalanmıştı.

Bu saldırıda Haniye’nin 3 oğlu; Emir, Hazım ve Muhammed ile 4 torunu hayatını kaybetmişti. İsmail Haniye, bu büyük acıyı metanetle karşıladı. “Çocuklarım Gazze’yi terk etmedi, tüm halkımız gibi evlatlarım da kanı ile bedel ödedi,” diyerek İsrail’in Filistinlilerin direnişini asla kıramayacağı mesajını verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika: Sivas'ta deprem

HIZLI YORUM YAP