DOLAR

34,0984$% 0

EURO

37,8966% -0.22

STERLİN

45,1111£% -0.07

GRAM ALTIN

2.801,23%-0,04

ONS

2.553,81%-0,19

BİST100

9.774,49%0,17

a

Mersin'de korkunç olay: emekli profesör fıçı içinde ölü bulundu

Mersin'in Bozyazı ilçesinde dehşet verici bir olay yaşandı. Bozyazı ilçesine bağlı Ustalar Mahallesi'ndeki bir çöplükte, plastik bir bidonun içinde çıplak ve ayakları bağlı bir erkek cesedi bulundu.

ANKARA-BHA

Yapılan incelemeler neticesinde, bulunan cesedin emekli öğretim görevlisi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu tespit edildi. Olay sonrasında, Doludeniz’in oğlu O. Doludeniz, çelişkili açıklamaları nedeniyle gözaltına alındı.

Olay, belediye işçilerinin çöplükte çalışırken fark ettikleri bir fıçı içindeki cesedi jandarmaya bildirmeleriyle meydana geldi. Olay yerine gelen jandarma, polis ve sağlık ekipleri ceset üzerinde kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Kimliği belirlenemeyen ceset, adli tıp incelemesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Mersin polisi, kısa süre içinde ölen kişinin kimliğini belirleyerek, Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’in Anamur’da oğluyla birlikte yaşadığını ortaya çıkardı. Doludeniz’in oğlu O. Doludeniz, polise verdiği ilk ifadede, babasıyla uzun süredir sorun yaşadıklarını ve kısa bir süre önce evden ayrıldığını söyledi. Eve döndüğünde babasını ölü bulduğunu iddia eden oğul, cesedi plastik bir bidona koyarak bir taksiyle Bozyazı’daki çöplüğe götürdüğünü belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde kesici veya delici alet izine rastlanmadı. Ölüm sebebi hakkında kesin bilgi, adli tıptan gelecek raporla belirlenecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Havalimanı Çatı Uçtu Derken Hiçmi Utanmadınız?

HIZLI YORUM YAP