DOLAR

34,2496$% -0.1

EURO

37,0962% 0.29

STERLİN

44,5248£% 0.47

GRAM ALTIN

3.013,05%0,69

ONS

2.738,87%0,88

BİST100

8.860,55%1,67

Saadet ve Gelecek Partisinden TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısına Tepki

Gelecek-Saadet Partileri Grup Başkanı ve Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ile İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi.

ANKARA-BHA

TBMM Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, bugün yapılan basın toplantısında, Nevruz’un milli bayram ilan edilmesi için verilen kanun teklifinin görüşülmesinin, yaşanan saldırı nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Şahin, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Saldırının, Türkiye’nin güvenliğini ve birliğini hedef aldığını vurgulayan Şahin, TUSAŞ’ın stratejik bir kurum olduğunu belirterek, saldırının zamanlaması ve yerinin dikkatlice incelenmesi gerektiğini ifade etti.

Grup Başkanı Selçuk Özdağ ise Türkiye’nin stratejik önemine dikkat çekerek, terörle mücadelede sadece teröristlerle değil, onları destekleyen güçlerle de mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Özdağ, TUSAŞ’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, bu zorlu dönemde birlik ve beraberliğin korunmasının önemini vurguladı.

Her iki milletvekili de Türkiye’nin terör karşısında boyun eğmeyeceğini ve bu tür saldırıların ülkenin gücünü zayıflatamayacağını belirterek basın toplantısını sonlandırdı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2024-YDS/2 sınav giriş belgeleri erişime açıldı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.