DOLAR

34,0962$% 0

EURO

37,9019% -0.13

STERLİN

45,0954£% -0.04

GRAM ALTIN

2.795,52%-0,25

ONS

2.555,66%-0,12

BİST100

9.774,49%0,17

a

Sakarya Valiliği: 6'sı ağır yaralı, 2’si entübe olmak üzere 25 kişi yaralandı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin Valilik açıklama yaptı. 6 ağır yaralının 2’si entübe olmak üzere 25 kişinin yaralandığı patlamada soğutma çalışmaları devam ettiği bildirildi.

ANKARA-BHA

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir makarna fabrikasında meydana gelen patlama sonrasında, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, olay yerinde incelemelerde bulundu. Vali Karadeniz, yangının kontrol altına alınması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, yaralıların son durumuyla ilgili bilgi edindi.

Sakarya Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 6 ağır yaralıdan ikisinin entübe edildiği ve toplamda 25 kişinin yaralandığı belirtildi. Fabrika içerisinde soğutma çalışmalarının devam ettiği ve kimsenin kalmadığı ifade edildi.

Vali Karadeniz, patlamada yaralanan vatandaşları ziyaret ederek onlara acil şifalar diledi. Ayrıca, hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumlarına dair bilgi aldı.

Adalet Bakanı Tunç: “Soruşturma başlatıldı”

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

Tunç, “Patlama sonrasında çıkan yangının söndürülmesi ve yaralıların tedavisi için gerekli çalışmalar devam ediyor. Patlamanın nedenini ve sorumluların tespiti için Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı.” şeklinde açıklama yaptı.

Resim

Resim

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu, Şehit Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar'ın mezarını ziyaret ederek Yasin-i Şerif okudu

HIZLI YORUM YAP