DOLAR

34,1461$% 0.13

EURO

38,0187% -0.22

STERLİN

45,4945£% -0.07

GRAM ALTIN

2.880,84%0,22

ONS

2.623,05%0,04

BİST100

9.922,74%0,23

a

Sinan Ateş davasında yeni bilirkişi raporu: 'Arkadaşlarının kurşunuyla öldü' iddiası çürüdü

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni bir bilirkişi raporu açıklandı. Rapora göre, cinayet Eray Özyağcı'nın silahından çıkan kurşunla işlendi. Ayrıca, Ateş’in yanındaki arkadaşlarının kurşunuyla vurulduğu yönündeki iddialar çürütüldü.

ANKARA-BHA

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in cinayetinde bilirkişi raporu, ateş edenin sadece Eray Özyağcı olduğunu ve Ateş’in Özyağcı’nın silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Raporda ayrıca, Özyağcı’nın Ateş yere düştükten sonra bile ateş etmeye devam ettiği ve cinayeti bu şekilde gerçekleştirdiği açıklandı. Cinayetin ardından kamuoyunda yayılan, Ateş’in yanında bulunan arkadaşlarının silahından vurularak öldürüldüğü iddiası ise bu raporla çürütüldü.

Cinayet davasının duruşmalarına bir hafta kala sunulan bilirkişi raporu, cinayetin nasıl gerçekleştiği konusunda önemli bilgiler sunuyor. Raporda, yalnızca Özyağcı’nın silahının Ateş’e isabet ettiği ve başka bir silahtan ateş edilmediği belirtildi. Dolayısıyla Ateş’in yanındaki kişilerin silahından vurularak öldürüldüğü iddiası, bilirkişi raporu ile birlikte çürütülmüş oldu.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun'da gündem iktidarda da muhalefette de güney çevre yolu

HIZLI YORUM YAP