DOLAR

34,1694$% 0.01

EURO

37,2582% 0.23

STERLİN

44,6439£% 0.43

GRAM ALTIN

2.951,27%0,50

ONS

2.687,40%0,51

BİST100

9.021,50%0,73

a

Son dakika: İYİ Parti Kurucusu Naci Cinisli partisinden istifa etti

İYİ Parti kurucularından Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Cinisli, genel başkan Müsavat Dervişoğlu’na bağımsız olarak partinin büyüme isteğine ve hedeflerine kefil olamadığını belirtti.

ANKARA-BHA

İYİ Parti’nin kurucularından biri olan Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, sosyal medya aracılığıyla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Cinisli, yaptığı paylaşımda “Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti’mden büyük bir üzüntüyle istifa ettiğimi bilginize sunarım” şeklinde ifade etti.

Cinisli, paylaşımında “Hayatımda aileme onurla miras bırakacağım en anlamlı unvan, Cumhuriyet tarihinin en baskıcı döneminde binlerce vatanseverin büyük emekleri ve milyonlarca vatandaşımızın desteğiyle oluşan İYİ Parti’mizin kuruculuğudur” dedi.

Cinisli, açıklamasına şöyle devam etti: “Bugün ise maalesef Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu Bey’in şahsından bağımsız olarak, partimin büyüme isteğine, ideallerine, politik niyetine ve hedeflerine kefil olamıyorum.”

İstifa açıklamasında Cinisli, değerli partili arkadaşlarına, Erzurumlu hemşehrilerine ve Türkiye’nin dört bir yanından destek veren vatandaşlara gönülden teşekkürlerini sundu. Cinisli, “Ülke hepimizin. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İsmail Haniye'nin ailesinden bir kişi daha şehit düştü

HIZLI YORUM YAP