DOLAR

34,1650$% 0.15

EURO

38,0539% -0.32

STERLİN

45,5001£% -0.61

GRAM ALTIN

2.921,49%0,25

ONS

2.659,78%0,10

BİST100

9.891,00%-1,38

a

Sosyal medya üzerinden iğrenç tuzak! ‘Uzlaşma’ bahanesi ile Milyonluk vurgun

Sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Yaşı Küçük bahanesiyle Birçok kişiyi dolandıran, Çetelerle ilgili vatandaş uyarıldı.

Genç kızların resimleriyle tuzağa düşürdükleri Yüzlerce kişiden milyonluk vurgun yapan, dolandırıcılar, Mahkemeye başvurma bahanesini öne sürerek, yüzlerce kişiden milyonluk vurgun yapıyorlar.

Sosyal medyada bulunan kadınların bilgileri ve fotoğrafları ile hesap açan fırsatçılar, yüzlerce kişiyi tuzağa düşürdü.

Dolandırıcılar özellikle internet üzerinden vatandaşlara tuzak kurmaya devam ediyor. Yaşanan son olayda sosyal medyada kadınlara ait sahte hesaplar açan bir grup dolandırıcı, tanıştıkları kişileri taciz suçlaması ile tuzağa çekti.

genç kızların adına sahte sosyal medya hesapları açan şahıslar, bu hesaplar üzerinden yüzlerce kişiye mesaj attı. Bu mesajlara karşılık verenler ise şebekenin tuzağına düştü.

Gelen cinsel taciz, tehdit ve hakaret mesajlarını dosya haline getiren şahıs da bunları birçok avukata sattı.

  ‘Taciz’ suçlamasıyla karşı karşıya kalan kişilerden uzlaştırma yoluyla para temin ettiler. Yaşanan skandala ilişkin “Cinsel taciz suçunun basit ve nitelikli halinde uzlaşma hükümleri uygulanmadığı halde bu kişiler üzerinden milyonlarca para tahsil ettiler.

AVRUA BİRLİĞİ HABER MERKEZİ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KREDİ KART AİDATI VE AİDATIN KART SAHİBİNE İADESİ

HIZLI YORUM YAP