Türkiye’den 5 dünya şampiyonu çıktı

ULUSLARARASI JİYUTAİDO FEDERASYONU

JIYUTAIDO dünya şampiyonası    KADETLER, GENÇLER ve YETİŞKİNLER Katagorisinde 5 Dünya Şampiyonluğu geldi.

İstanbul’da  Malatyalı Hocamız Vahap Baran Jıyutaıdo Dünya Şampiyonasında Yetiştirdiği Sporculardan  5 Sporcumuz Dünya Sıralamasında Yerini Aldılar.Okul Müdürü Hüseyin Balcıoğlunun  Ve Müdür Yardımcısı İbrahim İnan  Beylerin Tam Desteğini Alarak  2 Dünya Şampiyonu ,1 Dünya İkincisi 2 Dünya  Üçünsü Olarak Türkiyenin Gururu Oldular.Türkiye Adına Yarışan Bu 5 Li Sporcu Takımı 3 Senenin Ardından Hakettiği Yere Geldiler.

1)MOHAMMAD AMİN AL HASAN DÜNYA ŞAMPİYONU

2)HARUN YAHYA BARAN DÜNYA ŞAMPİYONU

3)SÜMEYYE MERYEM BARAN DÜNYA İKİNCİSİ

4)YUSUF MUHAMMED BARAN DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

5)UMUT AKAR DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

2 ALTIN MADALYA

1 GÜMÜŞ MADALYA

2 GÜMÜŞ MADALYA

Büyük Bir Çalışma Sisteminden Geçerek,Gece Gündüz Çalışarak ,İnanarak Sonuca Ulaştılar.Bağcılarda  Ortağı Levent Bulut Hocamızla Beraber Gerekli Tüm Eksikleri İle Tamamlayarak Hazır Hale Getirdiler.

Türkiye Adına Yarışan  Bu 5 Kişilik Dün Ya Sıralamasında  Yardımcı Antrenör Melisa Peközlüer Hocamızın  Ayrıntılardaki Eksikleri Tamamlayarak Sonuca Ulaşmanın  Büyük Bir Sevincini Yaşadılar.Milli Takım Antrenörümüz Ve (Kkk) Word Dünya Şampiyonu Hocamız Vahap Baran Hocamızın  Emekleri Boşa Gitmemiş Olup Türk  Bayrağını Gönlere Çekmiştir. AVRUPA BİRLİĞİ GAZETESİ OLARAK  Olarak Tebrik Ediyor Başarılar Diliyoruz.

“Türkiye Aşkına” Eyüpsultan Meydanı’nda buluştuk