DOLAR

33,9970$% 0.29

EURO

37,8820% 0.7

STERLİN

44,9564£% 0.87

GRAM ALTIN

2.821,93%0,45

ONS

2.582,42%0,18

BİST100

%

a

Türkiye'den Yunanistan ve Suriye'ye kaçarken 3'ü terörist 7 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollarla geçmeye çalışan 7 kişinin sınır birlikleri tarafından yakalandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen yasa dışı geçişlere karşı mücadeleye devam ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye’den Yunanistan’a ve Suriye’den Türkiye’ye kaçak yollarla geçmeye çalışan 7 kişinin sınır birlikleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Bakanlık, “Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalanmıştır.” ifadelerini kullanarak, sınır güvenliğine olan bağlılığını vurguladı. Yakalanan kişilerin kimlik tespitinde, 7 şahıstan ikisinin FETÖ terör örgütü, birinin ise PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu ortaya çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı, başarılı operasyonlar sonucunda terör örgütlerine mensup şahısların geçişlerinin engellendiğini belirterek, Türkiye’nin sınır güvenliği ve terörle mücadelede taviz vermeyen bir duruş sergilediğini vurguladı. Bakanlık, sınırların güvenliği konusunda yürütülen faaliyetlerin yoğunlaştırıldığını ve yasa dışı faaliyetlere karşı mücadelenin her türlü tedbirle devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

RTÜK devreye girdi; Netflix, ‘Famagusta’ dizisinde geri adım attı

HIZLI YORUM YAP